keskiviikko 18. elokuuta 2010

Siivous mitä se on?

Vaikka rakastankin puhtautta paljon, olen tuhannen huono siivoamaan. Jotenkin tuntuu kun muksut ja koira hyörii nurkassa, niin se on yhtä tyhjän kanssa. Jos pikkukakkosen ajan tavarat ovat paikoillaan niin hetken päästä kämppä on taas kuin pyörremyrsky kera koirankarvojen. Pitäisi taas tehdä oikein suursiivous, mutta mistä repiä energiaa?

Sen olen itselleni antanut ns. anteeksi, että kerran vuodessa voin ottaa siivoojat kotiini tekemään kunnon siivouksen. Sen jälkeen on itse paljon helpompi taas hetken aikaa siivoilla, kun ei tarvi kuin mennä eteenpäin perussiivouksella. Nyt alkaisi taas olemaan sen aika, että voisi siivoojat käskeä kyläilemään. Toisaalta mietin että jaksaisinko venyttää sitä suursiivousta joulun aikaan? Silloin jäisi itsellä muuhun joulunlaittoon enemmän aikaa. Piparkakku taloihin ja leipomiseen. Apua ei vielä joulua, jos nyt vielä eletään alkusyksyä, se on ihanin vuodenaika!



Tänään saapui Nellyltä paketti jossa sain fiilistellä koleampia syksyn iltoja, uusien kenkien myötä. Ihan peruskengät, mutta eikö sellaiset pidä ollakin.















Ja vähän asusteita, kas kun en niitä enempää ostanutkaan.
Mies huokaa, luojan kiitos!



Ei kommentteja: