sunnuntai 29. elokuuta 2010

Pesäpallo huumaa!

Ompas aika taas mennyt nopeasti ei ole ehtinyt tätäkään päivitellä. 
Mä olen niin urheiluhullu, oikeasti olen saanut isäni geenit. Jos mua ei löydy sohvalta urheilua seuraamasta niin sitten yritän olla parhaani mukaan paikan päällä. Ja nyt on tullut Vimpelin Vetoa kannatettua enemmän kuin tarpeeksi ja tänään pojat menivät FINAALIIN! Hyvä Vive!
Ja sujuva siirtyminen pesäpallosta laukkuni sisältöön... Mitä kaikkea se pikkumusta voikaan vetää sisälleen.No ainakin sinne mahtuu puhelin ja parit kynät ja hiuspampulat, aurinkolasit itselle ja kuopukselle. Avonin kuvastoja tottakai. Epämääräisiä papereita, karkkipaperi, kauppalappuja, huulirasvaa ja huulipunaa. Kellon takuukuitti ostokuitin kanssa. Rennietä ja migreenilääkkeitä, pari puumaatuskaa ja pääsylippu pesäpallopeliin. Merirosvo silmälappu ja pala kärnäiittiä. Ja geelipohjalliset kenkiin.
No mahtuuhan sinne tietenkin pyllypyyheitä ja silmälasikotelo. Kukkarokin löytyy ja avain pussi kera avaimien ja tällä kertaa myös kera rahan. Esikon neuvolakortti ja papereita neuvolasta, muistikirjani ja jokin muistilappu että jotain tärkeää on kai tapahtunut kl 12.20 mutten muista koska.Ja BB:tä on tullut seurattua sen mitä on muksuilta ehtinyt. Tällä hetkellä suosikit ovat ehdottomasti Matti ja Mervi. Hannu, Ville ja Elisa ovat myös kärkipäässä. 
Ja kaiken lisäksi meillä on myös sairasteltu, ensin esikko tuli kuumeeseen ja oksennustautiin ja nyt on kuopus. Onneksi oksennus on jo voiton puolella mutta kuume ja pahainen flunssa on vielä päällä. Huominen menee vielä kotona muksuja hoitamassa, toivottavasti jo tiistaina oltais voiton puolella ja pääsisi itsekin töihin.

Ei kommentteja: