torstai 2. syyskuuta 2010

BB analyysia

No niin johan ovat sopan keittämässä kun heittävät Nikon ja Ninon samaan taloon. Toivoisin tosissani että nämä kaksi pääsisivät oikein taloon! Vaikka ovat mitä ovat, niin ette voi sanoa, etteivätkö toisi omaa viihdearvoaan ohjelmalle. Mä repesin heti kun bb-extrassa näin Ninon menevän taloon, mies oli niin sekaisin. 
Naiset eli Henna ja Marianna (-anne) en edes muista kumpi se nyt olikaan, eivät mun mielestä ansaitsisi paikkaa talossa. No paree kun vielä ei mene liiaksi heitäkään haukkumaan, tiedä vaikka jossain välissä muodostuisi lemppareiksi (epäilen).
Hunks Niko oli vähän ihme että oli pyydetty mukaan... eikös kuitenkin päässyt ihan loppuun asti ja ei lähtenyt talosta omasta tahdostaan. Olisi kiva ollut nähdä Harri talossa joka aikoinaan verenmyrkytyksen takia joutui jättämään leikin kesken. No näillä mennään ja jään innolla odottamaan koska Nino ja Niko käyvät lävitse hampaankolossa olevat asiat. 
Nää on niin nähty- kuulutetaan joka paikassa. So what, mä haluun nähdä uudestaan! 

Näistä uusista asukkaista pitävät pintansa aika lailla samat. Petri eli Masa on parhaasta päästä, osaisi vaan valita kenet nappaa sänkyynsä. Samoin Satu eli Mervi, siinon kunnon pohojalaasta akkaa! Hannu on kovin neutraali hyvällä tavalla samoin kun Elisa, tosin Elisan MJ-hypetystä en vaan kestä. Jokin raja sillä fanittamisellakin... 

Ai kauhee, kuten Niko sanoisi.

Ei kommentteja: